Összefoglaló 2024. március 8., péntek

NB III.: A Salgótarjánt fogadja a DVTK II. F4R

Ebben az esztendőben először játszik hazai tétmérkőzést az NB III.-as labdarúgó bajnokságban a DVTK F4R együttese. Szamosi Tamás fiai vasárnap déli 12 órától a Salgótarjáni BTC-t fogadják az edzőközpontban.

NB III.: A Salgótarjánt fogadja a DVTK II. F4R


NB III., Északkeleti csoport

2024. március 10., vasárnap
12:00
DVTK II. F4R - Salgótarjáni BTC

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - Minden meccset várunk, de ezt az első hazait kiváltképpen. Már csak azért is, mert a Karcag ellen nem tudtunk eredményesek lenni. Ezen mindenképpen szeretnénk változtatni. Egy rendkívül kemény, szikrázó összecsapásra készülünk, az egész hetünk ebben a hangulatban telt. Mindkét csapat számára nagyon fontos a találkozó. Nekünk azért, hogy tovább erősítsük a helyünket a középmezőnyben, a Salgótarjában pedig nyilván, hogy távolodjon a kieső zónától. Mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot. 

Játékos várakozás

Fekete Vince: - Sajnos nem úgy sikerült az első bajnoki mérkőzésünk, ahogy szerettük volna. A futballban azonban az is szép, hogy hamar lehet javítani. Végre eljön az első hazai meccsünk ebben az esztendőben. A csapat, a szakmai stáb és a munkánkat segítő akadémiai kollégáink is azon lesznek hogy, itthon tartsuk a három pontot a Salgótarján ellen. Nagyon nehéz összecspás vár ránk, hiszen a nógrádiak mélyen védekeznek, de ha koncentráltak leszünk és a támadó harmadban jó döntéseket hozunk, akkor megszerezhetjük a győzelmet. 

Hírek a DVTK II F4R csapatáról
A bajnokság állása

Helyszín

Az Északkeleti csoport 19. fordulójának programja

2024. március 10., vasárnap
12:00
DVTK II. F4R - Salgótarjáni BTC
14:00 Gyöngyösi AK - Kisvárda Master Good II
14:00 DEAC - REAC
14:00 Sényő FC Selyem-Ber - Újpest FC II.
14:00 Facultas Tiszafüredi VSE - FC Hatvan
14:00 Putnok FC - Karcagi SE
14:00 Evolution Hungary - Cigánd SE - Termálfürdő FC Tiszaújváros
14:00 Eger SE - Debreceni VSC II.