Beharangozó 2024. január 30., kedd

Ma Isztambulban lép pályára a DVTK HUN-Therm

Utolsó fordulójához érkezett ez Euroliga idei kiírásának csoportköre: a címvédő és biztosan csoportelső Fenerbahce otthonába látogat a DVTK HUN-Therm január 30-án, kedden magyar idő szerint 17 órától. A találkozó előtt Völgyi Péter nyilatkozott.

Ma Isztambulban lép pályára a DVTK HUN-Therm


Euroliga A-csoport 14. forduló

2024. január 30., kedd (Isztambul, Metro Energy Sports Hall)
17:00 Fenerbahce - DVTK HUN-Therm
A mérkőzés török idő szerint 19 órától kezdődik!

Mérkőzés információk

Helyszín

Metro Energy Sports Hall
Barbaros, 34746 Ataşehir/İstanbul, Törökország

Jegyinfó

Jegyek már kaphatók a Fenerbahce oldalán. Az online jegyvásárlás menete a következő: az oldalon követő regisztrációt követően a Tribün 1. opciót kell választani, a vendég kispad mögötti szektor lesz a diósgyőri szurkolóké. A pénztár nyitása után a helyszínen is megvásárolhatók a jegyek, előre leadott lista alapján.

Felhívás a Törökországba utazó szurkolóknak

A rendező klub tájékoztatása alapján az Isztambulba utazó szurkolók mindenképp küldjék el hétfő éjfélig Szabó István technikai vezetőnknek minden utazó személy pontos nevét, mert csak a leadott lista alapján engednek majd be vendégszurkolót a csarnokba! A neveket a [email protected] emailcímre kérjük megküldeni!

Közvetítés

A találkozót az Euroliga YouTube csatornáján lehet élőben követni.

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Hozzánk hasonlóan a Fenerbahce is nehéz sorozatban van, ugyanakkor a napokban erősítettek, hiszen visszatért hozzájuk Napheesa Collier. Sok hibával játszottunk a legutóbbi Euroliga-mérkőzéseinken, a mai találkozó jó alkalom lesz arra, hogy csiszoljuk a játékunkat. Más rotációval készülünk a mérkőzésre, reméljük, hogy ettől energikusabbak, pörgősebbek tudunk majd lenni. A Fenerbahce az esélyese ennek a mérkőzésnek, igyekszünk majd jól beosztani az energiáinkat, és ha a kioszottt részfeladatokat mindenki jól megoldja, lehet esélyünk egy bravúrra.