A sereghajtó Tiszaújváros csapata érkezett a tabella második helyén álló DVTK II. gárdájához az aktulás NB II-es játéknapon. A diósgyőri csapatban az éljátékosok mellett ezúttal helyet kapott a rendkívül szorgalmas és tehetséges újoncunk Rédai Bálint, míg az ellenfél soraiban is volt rutinos, korábban magasabb osztályban is játszó asztaliteniszező és egyéni versenyeken remeklő pigpongos Lövey Ádám személyében.

Férfi asztalitenisz NB II. Észak-kelet, 16. forduló

DVTK II.  - Tiszaújvárosi SC 13:5

Győzött: Bari Csaba 4, András Miklós 4, Fischer Csaba 3, Rédai Bálint 1 és a Bari-András páros

Barták László csapatvezető: A kezdés döcögősen indult, a párosok utáni 1:1-et követően az első kör után is döntetlenre állt a találkozó úgy, hogy András Miklós 0:2-es szetthátrányból fordított Virág ellen. Ezután azonban az első meccsét meglepetésre elvesztő Fischer Csaba is javított, Rédai Bálint pedig megszerezte első NB II-es győzelmét így 3:3 után 7:3-ra elhúztunk. Folyamatosan nőtt az előny, a vége 13:5-ös biztos siker lett. Bari és András ismét hibátlan maradt, ifjú reménységünk Rédai Bálint pedig egyáltalán nem megilletődve, érett, taktikus játékkal rukkolt elő a felnőttek ellen.

A piros-fehérek győzelmükkel megerősítették második helyüket a tabellán, míg a következő, utolsó előtti 17. fordulóban Egerbe látogatnak május 18-án.